ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ «ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ»

Το δρομολόγιο… μπλέχτηκε στα δίχτυα των ψαράδων

Ταλαιπωρία για 118 επιβάτες που επέβαιναν στο FLYING CAT III, όταν στις 9 π.μ. χθες το σκάφος παρουσίασε κραδασμούς στη δεξιά κύρια μηχανή του, πιθανόν από εισροή αντικειμένου στον στρόβιλο, ενώ έπλεε ανατολικά της Αίγινας εκτελώντας το δρομολόγιο από Πειραιά προς Υδρα – Σπέτσες και Πόρτο Χέλι.

Υστερα από αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες απομάκρυνσης του αντικειμένου (πιθανότατα δίχτυα αλιείας), το πλοίο επανεκκίνησε πλέοντας με μία μηχανή και κατέπλευσε στις 11.20 π.μ. συνοδεία πλωτού του Λιμενικού Σώματος, στην Υδρα, όπου απαγορεύθηκε ο απόπλους του. Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλο σκάφος.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Με το νέο Π.Δ.

Την υπογραφή από τα συναρμόδια υπουργεία αναμένεται να λάβει, προκειμένου να τεθεί σε ισχύ, το νέο Προεδρικό Διάταγμα που ορίζει το σύστημα πρόσληψης ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας και τον τρόπο εκπαίδευσής του. Μετά τη θετική γνωμοδότηση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας και την υπογραφή του από τον υφυπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης κ. Αθ. Νάκο, το Π.Δ. θα υπογραφεί από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά, τον υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. B. Πολύδωρα.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ

Αιτήσεις στα ΚΕΠ

Τις αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα για επιδότηση ενοικίου θα υποβάλουν οι δικαιούχοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας αποκλειστικά στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, από τις 3 Ιουλίου έως τις 29 Δεκεμβρίου του 2006. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι που καταβάλλουν εισφορές υπέρ του Οργανισμού και δεν έχουν λάβει μέχρι σήμερα στεγαστική συνδρομή, με μορφή στεγαστικού δανείου, από τον ΟΕΚ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Σφαίρες στην τζαμαρία

Επεισοδιακή ληστεία σημειώθηκε χθες, λίγο πριν από τη 1 μ.μ., στο υποκατάστημα της Probank, Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο. Δύο άγνωστοι, οι οποίοι φορούσαν κράνη, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων πελάτες και υπαλλήλους και πήραν από δύο ταμεία 35.530 ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους ο ένας πυροβόλησε δύο φορές τον υαλοπίνακα της εισόδου, ο οποίος θρυμματίστηκε. Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσυκλέτες που οδηγούσαν συνεργοί τους και διέφυγαν. Περίπου μία ώρα αργότερα, δύο άγνωστοι λήστεψαν με την απειλή όπλων το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Τριών Ιεραρχών 115 στα Πετράλωνα και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 103 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Συλλήψεις στα σύνορα

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών επιχείρησαν να εισάγουν στη χώρα μας χθες τα ξημερώματα πέντε Αλβανοί, διασχίζοντας πεζή δύσβατο σημείο των ελληνοαλβανικών συνόρων, στην περιοχή Αγίου Νικολάου Ιωαννίνων. Εγιναν αντιληπτοί από συνοριακούς φύλακες και συνελήφθησαν. Μέσα σε πέντε σάκους μετέφεραν 103 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή