Η διαδήλωση και η βροχή παρέλυσαν την Αθήνα

Η διαδήλωση και η βροχή παρέλυσαν την Αθήνα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρέλυσε χθες για πολλές ώρες το κέντρο της Αθήνας και σοβαρότατα κυκλοφοριακά προβλήματα προκλήθηκαν σε όλο το βασικό οδικό δίκτυο του Λεκανοπεδίου, λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της πόλης, αλλά και της έντονης βροχόπτωσης. Εξαιτίας των συγκεντρώσεων των διαδηλωτών και της πορείας που πραγματοποιήθηκε από περίπου 2.500 άτομα, διεκόπη η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας για τρεις ώρες. Η προσπάθεια των οδηγών να βρουν εναλλακτικές διαδρομές μετατόπισε την κυκλοφοριακή συμφόρηση στις περιφερειακές οδικές αρτηρίες. Η έντονη βροχόπτωση ήρθε να επιτείνει τα προβλήματα. Στους ήδη μποτιλιαρισμένους δρόμους άρχισαν οι βλάβες στους σηματοδότες, φρεάτια πλημμύρισαν, και μαζί με δεκάδες μικροσυγκρούσεις οχημάτων λόγω ολισθηρότητας, η εικόνα ήταν χαοτική.

Η «αδρανοποίηση» του κέντρου της πόλης επανέφερε διαμαρτυρίες επαγγελματιών, οι οποίοι αισθάνονται ότι πλήττονται από τις συνέπειες των διαδηλώσεων και ζητούν να βρεθεί, με συνεννόηση όλων των εμπλεκομένων, η χρυσή τομή μεταξύ διεκδίκησης αιτημάτων και ομαλής λειτουργίας της καθημερινότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή