Μέρα-μεσημέρι εκτέλεση από «νονό» νύχτας

Μέρα-μεσημέρι εκτέλεση από «νονό» νύχτας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» ανθρώπων της νύχτας παραπέμπει, σύμφωνα με την αστυνομία, η χθεσινή δολοφονική επίθεση σε καφενείο στην περιοχή Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά. Από τις σφαίρες του δράστη σκοτώθηκε ακαριαία ένας 31χρονος ενώ τραυματίσθηκε ο φίλος του, που πιθανότατα να μην αποτελούσε «στόχο» του άγνωστου.

Στις 11 π.μ. ο δράστης, με απόλυτη ψυχραιμία, πλησίασε το θύμα, την ώρα που άνοιγε το καφενείο του στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους 43 και Σαλαμινομάχων και έριξε εννέα σφαίρες εναντίον του. Οι δυο σφαίρες βρήκαν το θύμα στο κεφάλι και μια στον θώρακα ενώ σοβαρά τραυματίσθηκε, στον θώρακα και ο φίλος του θύματος.

Ο δράστης στη συνέχεια, αφήνοντας πίσω του αιμόφυρτα τα δυο άτομα, επιβιβάσθηκε σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του και εξαφανίσθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση… Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς βγήκαν από τα σπίτια τους γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία και τις Πρώτες βοήθειες. Στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος του ενός ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

Κύκλοι της αστυνομίας εκτιμούν ότι η χθεσινή «μαφιόζικου τύπου» δολοφονική επίθεση αποτελεί απάντηση της μιας εκ των δυο μεγαλυτέρων ομάδων της νύχτας προς την άλλη για τον θάνατο τριών μελών της τέλη Ιανουαρίου του 2007. Εκτιμάται ότι το θύμα ήταν γνωστός της ομάδας «νονού» της νύχτας ο οποίος σήμερα εκτίει ποινή φυλάκισης, ενώ ο δράστης εκτελούσε, πιθανότατα, εντολή του δεύτερου «νονού» της νύχτας ο οποίος αναζητείται, εδώ και χρόνια, από την αστυνομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή