Γηραιός συζυγοκτόνος και αυτόχειρας

Γηραιός συζυγοκτόνος και αυτόχειρας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H λύτρωση ήταν, όπως όλα δείχνουν, το κίνητρο που όπλισε το χέρι ηλικιωμένου, ο οποίος χθες το απόγευμα πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του δευτερόλεπτα πριν βάλει, με τον ίδιο τρόπο, τέλος στη ζωή του.

Η λέξη «λύτρωση» ξεχώριζε εξάλλου στο σημείωμα που βρέθηκε στη σκηνή του δράματος, με το οποίο ο δράστης εξηγούσε σε φίλους και γνωστούς του τα αίτια της πράξης του.

Η τραγική οικογενειακή ιστορία εκτυλίχθηκε χθες, στις 3.30 μ.μ. σε διώροφη κατοικία της Κηφισιάς, όπου διέμενε το ηλικιωμένο ζευγάρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 80χρονος αρχιτέκτονας πυροβόλησε εξ επαφής με περίστροφο την 82χρονη σύζυγό του. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Στη συνέχεια έστρεψε το περίστροφο στον κρόταφό του και αυτοπυροβολήθηκε δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία και όπως ανέφερε το σημείωμα που βρέθηκε εντός της κατοικίας, η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν τα τελευταία χρόνια κατάκοιτη λόγω σοβαρής ασθένειας, ενώ και ο ίδιος ο δράστης και αυτόχειρας έπασχε από βαριά ασθένεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή