Εξι νεκροί σε σύγκρουση δύο οχημάτων

Εξι νεκροί σε σύγκρουση δύο οχημάτων

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΡΑ. Εξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου και συγκεκριμένα στο ύψος της Παναγοπούλας, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά απ’ το σημείο όπου σκοτώθηκε ο γιoς της κυρίας Μυλωνά, δύο χρόνια πριν. Επειτα και από αυτό το τροχαίο ο αριθμός των νεκρών από δυστυχήματα στην Αχαΐα τις τελευταίες 15 ημέρες, φθάνει τους 12.

Το πολύνεκρο τροχαίο συνέβη στις 2 π. μ. της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος από την Πάτρα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, για άγνωστους λόγους, με αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 42χρονος από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί και μία γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο του 19χρονου. Νεκροί ανασύρθηκαν επίσης μία γυναίκα και ένας άνδρας από τη Ρουμανία, κάτοικοι του Αστακού, ενώ μια τρίτη Ρουμάνα κάτοικος της περιοχής, υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Από τις αρχές Νοεμβρίου έχουν χάσει τη ζωή τους πέντε άτομα, σε τέσσερα τροχαία δυστυχήματα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, καθώς και ένα ακόμη άτομο σε τροχαίο στην λεωφόρο Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή