Νέο ιατρικό συμβούλιο για την κ. Γιαννάκου

Νέο ιατρικό συμβούλιο για την κ. Γιαννάκου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβληματισμένοι για τη μετεγχειρητική πορεία της υγείας της τέως υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Μαριέττα Γιαννάκου, εμφανίζονταν χθες οι θεράποντες ιατροί της, αφού ο πυρετός που ταλαιπωρεί την ασθενή τα τελευταία εικοσιτετράωρα δεν είχε υποχωρήσει παρά τη θεραπευτική αγωγή. Πηγές του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ανησυχεί τους θεράποντες γιατρούς, οι οποίοι χθες το απόγευμα πραγματοποίησαν νέο ιατρικό συμβούλιο προκειμένου να εξετάσουν όλα τα νεότερα δεδομένα. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι ο πυρετός -που δεν πέφτει κάτω από τους 38 βαθμούς Κελσίου- οφείλεται σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Αναμένονται ωστόσο και τα αποτελέσματα των ειδικών εργαστηριακών εξετάσεων σε δείγματα αίματος της ασθενούς που έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Πάντως, ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν κ. Ανδρέας Μαρτίνης σε χθεσινοβραδινές δηλώσεις έκανε λόγο για βελτίωση της κατάστασης της υγείας της τέως υπουργού. Η κα Γιαννάκου, που υποβλήθηκε προχθές σε 2η χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού του δεξιού ποδιού, παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένη σε καταστολή, ενώ σήμερα θα ξεκινήσει μία προσπάθεια σταδιακής αποσωλήνωσής της. Η καρδιακή λειτουργία της κας Γιαννάκου χαρακτηριζόταν από τους γιατρούς ως καλή, ωστόσο ο σακχαρώδης διαβήτης από τον οποίο πάσχει αποτελεί αποσταθεροποιητικό παράγοντα για το καρδιαγγειακό σύστημα και τη λειτουργία των νεφρών της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή