Αύριο το πρωί θα καταθέσει στον ειδικό ανακριτή ο Χρ. Ζαχόπουλος

Αύριο το πρωί θα καταθέσει στον ειδικό ανακριτή ο Χρ. Ζαχόπουλος

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαντήσεις για όσα προηγήθηκαν της πτώσης του στο κενό αναμένεται να δώσει ενώπιον του 2ου ειδικού ανακριτή Δημ. Οικονόμου, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπ. Πολιτισμού Χρήστος Ζαχόπουλος.

Αύριο το πρωί, σχεδόν τρεισήμισι μήνες μετά το απονενοημένο διάβημα του Χρ. Ζαχόπουλου, ο 2ος ειδικός ανακριτής θα μεταβεί στον «Ευαγγελισμό» προκειμένου να λάβει κατάθεση. Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι λόγω της βεβαρημένης υγείας του κ. Ζαχόπουλου, ο ανακριτής ενδέχεται να επισκεφθεί περισσότερες από μία φορές τον πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου εκείνος να ολοκληρώσει τη μαρτυρία του. Κατά πληροφορίες, ο Χρ. Ζαχόπουλος προτίθεται ενώπιον του ανακριτή να λύσει τη σιωπή που του επέβαλε η μέχρι πρότινος κρισιμότατη κατάσταση της υγείας του και να κατονομάσει τα πρόσωπα που του ασκούσαν πιέσεις. Στην κατεύθυνση αυτή αναμένεται να υποστηρίξει ότι η 35χρονη Ε. Τσέκου τον εκβίαζε ζητώντας του χρηματικά ανταλλάγματα, αλλά και απειλώντας τον ότι θα δημοσιοποιήσει τη σχέση τους, εάν εκείνος δεν μεσολαβούσε για τη μονιμοποίησή της στο Δημόσιο. Στον κύκλο των ατόμων που του ασκούσαν πιέσεις αναμένεται επίσης να εντάξει και τους δύο δικηγόρους που του σύστησε η ίδια, ενώ για τον προφυλακισθέντα εργατολόγο Χρήστο Νικολουτσόπουλο, ο Χρ. Ζαχόπουλος αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν γνώριζαν προσωπικά ο ένας τον άλλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή