«Η αλήθεια για τη γρίπη» την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ

«Η αλήθεια για τη γρίπη» την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία μεγάλη θεματική βραδιά επιχειρεί ο ΣΚΑΪ να διαφωτίσει τους τηλεθεατές σε σχέση με τη νέα γρίπη Η1Ν1. Πιο συγκεκριμένα την προσεχή Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου από τις 21.00 ώς και τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα θα προβληθεί από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ένα τρίπτυχο αφιέρωμα με γενικό τίτλο «Η αλήθεια για τη γρίπη». Στο πλαίσιο του αφιερώματος στις 21.00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Οι Μεγάλες Πανδημίες» της Marathon το οποίο παρουσιάζει τη μετάλλαξη των ιών στο περιβάλλον, τις πανδημίες που εκδηλώθηκαν στο παρελθόν, αλλά και την προσπάθεια των επιστημόνων να νικήσουν τους ιούς για να προστατεύσουν τις ζωές όλων μας.

Μία ώρα αργότερα, στις 22.00 θα ακολουθήσει το ελληνικό ντοκιμαντέρ που ο Κώστας Σπυρόπουλος γύρισε ειδικά για τον ΣΚΑΪ και έχει τίτλο «Η1Ν1 η Επιστροφή – Η Αλήθεια για τη Γρίπη». Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε στο Λονδίνο, την Ατλάντα, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα και παρουσιάζει την ιστορία των πανδημιών γρίπης στη χώρα μας από το 1918 έως σήμερα. Μεταξύ άλλων, μιλούν επιζώντες από παλαιότερες πανδημίες, και συγγενείς θυμάτων αλλά και επιστήμονες διεθνούς κύρους, όπως ο επικεφαλής του National Health Institute Αντονι Φάουτσι που αναλύει την τρέχουσα στρατηγική των ΗΠΑ μπροστά στη νέα γρίπη. Εκτός αυτού, ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 Αρης Πορτοσάλτε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο με δεκάδες ειδικούς καλεσμένους θα συντονίσει τον «ζωντανό» διάλογο ανάμεσα σε όλους εκείνους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πανδημία στη χώρα μας. Η εκπομπή που θα δίνει απαντήσεις σε όλες τις πιθανές απορίες για τη νέα γρίπη θα μεταδοθεί σε υψηλή ανάλυση και από το www.skai.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή