ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Αρχισε η εκδίκαση υπόθεσης παιδεραστίας

Ξεκίνησε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η εκδίκαση της υπόθεσης παιδεραστίας με θύματα τρία ανήλικα παιδιά, η οποία αποκαλύφθηκε πριν από δύο χρόνια στο Ιλιον. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται η μητέρα των ανήλικων παιδιών Ειρήνη Τσονοπούλου, ο σύντροφός της Σπύρος Σουχλερής, ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος και ο Αθανάσιος Κανάκης, συνταξιούχος της ΔΕΗ. Σύμφωνα με την κατηγορία η Τσονοπούλου, η οποία εκπροσωπείται από τον συνήγορό της επικαλούμενη λόγους υγείας, εξέδιδε τα τρία ανήλικα παιδιά. Εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι και ο σύντροφός της. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε χθες με τη μαρτυρική κατάθεση της Μυρσίνης Τσονοπούλου, γιαγιάς των τριών ανήλικων παιδιών, η οποία πλέον έχει αναλάβει την επιμέλειά τους. Η μάρτυρας περιέγραψε στο δικαστήριο τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσαν τα παιδιά και υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος Σπ. Σουχλερής κακομεταχειριζόταν το ένα από τα δύο αγόρια.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΤΗΣ

Προφυλακιστέα η μητέρα

Προφυλακιστέα για τον θάνατο του 3,5 μηνών βρέφους της κρίθηκε χθες η 28χρονη ομογενής από την Γεωργία μετά την απολογία της στον ανακριτή. Η 28χρονη μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και φέρεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι το παιδί της έπεσε από την αγκαλιά και χτύπησε το κεφαλάκι του στο πάτωμα. Το βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή και η μητέρα έπεσε σε αντιφάσεις όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες θανάτου. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε κακώσεις και κάταγμα στο κεφάλι.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΧΘΕΣ

Μνημόνιο φιλίας Αθήνας – Σαγκάης

Μνημόνιο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ της πόλης των Αθηνών και του Δήμου Σαγκάης στους τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, του Τουρισμού και του Περιβάλλοντος υπέγραψαν χθες στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και η αναπληρώτρια γραμματέας της Επιτροπής της Σαγκάης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας Yin Yicui, εκ μέρους του δημάρχου της Σαγκάης Han Ζheng.

ΧΘΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

Ληστεία με νεκρό και τραυματία

Δολοφονική ληστεία έγινε χθες τα ξημερώματα σε διαμέρισμα επί της οδού Λάρνακος στα Πατήσια. Ενας 28χρονος από το Μπανγκλαντές δολοφονήθηκε ενώ ο 38χρονος αδερφός του τραυματίστηκε όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους με σκοπό τη ληστεία και τους χτύπησαν με μαχαίρια. Ο 38χρονος παραμένει σε νοσηλεία αν και φαίνεται να διέφυγε τον κίνδυνο. Το περιστατικό πρωτοφανούς αγριότητας έχει θέσει σε συναγερμό τις διωκτικές αρχές.

ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ

Εγκλημα πάθους με θύμα 44χρονο

Εγκλημα πάθους είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, η δολοφονία που σημειώθηκε χθες στη 01.15 τα ξημερώματα στα Καμίνια όταν 40χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος πυροβόλησε στο μηρό έναν 44χρονο με αποτέλεσμα ο δεύτερος να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα από αιμορραγία. Οπως φαίνεται, αφορμή για το φονικό στάθηκε μια 24χρονη Αλβανή με την οποία διατηρούσε δεσμό το θύμα και παλαιότερα ο δράστης. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Α.Τ. Καμινίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή