Ησυχος οικογενειάρχης το θύμα των «αδέσποτων» σφαιρών

Ησυχος οικογενειάρχης το θύμα των «αδέσποτων» σφαιρών

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σκληρή δουλειά ο 25χρονος Νίκος Τόντι συντηρούσε την οικογένειά του, τη γυναίκα του και το 18 μηνών παιδί τους. Είχε έρθει στην Ελλάδα από την Αλβανία πριν από αρκετά χρόνια, είχε βαπτιστεί χριστιανός και τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργαζόταν ως βοηθός υδραυλικού στον Βύρωνα, με 35 – 40 ευρώ μεροκάματο. Η γυναίκα του δεν εργάζεται για να προσέχει το παιδί, είχαν παντρευτεί τον περασμένο Αύγουστο. Την Τρίτη ο 25χρονος έπεσε νεκρός από «αδέσποτες» σφαίρες κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ αστυνομικών και Αλβανών κακοποιών στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Παλαιών Πατρών Γερμανού στον Βύρωνα.

«Ηταν ευγενικός άνθρωπος και δούλευε πολύ, ιδιαίτερα από τότε που έκανε το παιδί. Συνεργαζόμασταν τέσσερα χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, δούλευε μαζί με τον γιο μου. Τον εμπιστευόμουν. Δεν ήταν ομιλητικός τύπος ούτε έβγαινε πολύ έξω, κοιτούσε κυρίως την οικογένειά του», περιγράφει στην «Κ» ο εργοδότης του άτυχου νέου κ. Θεόδωρος Λάμπρος. Στο ίδιο ύφος και η κ. Σοφία Νίκογλου, ιδιοκτήτρια του αρτοπωλείου μέσα από το οποίο πυροβολούσε ο ένας από τους δύο εγκληματίες. «Ηταν οικογενειάρχης, καλός άνθρωπος, δούλευε αρκετό καιρό στο διπλανό κατάστημα και τον ήξερα. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κακή κουβέντα ή να δίνει αφορμή για το παραμικρό». Τα συλλυπητήριά του για τον άδικο χαμό του 25χρονου εξέφρασε, μεταξύ άλλων, και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή