Βρέθηκε υγρή κοκαΐνη μέσα σε αναμνηστικά

Βρέθηκε υγρή κοκαΐνη μέσα σε αναμνηστικά

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υγρή κοκαΐνη μέσα σε αναμνηστικά παιχνίδια από το Μπουένος Αϊρες κατάσχεσε το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σε συνεργασία με τις τελωνειακές αρχές του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης.

Ως εγκέφαλος της εισαγωγής φέρεται 32χρονος Μεξικανός, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2009 για εισαγωγή (με ταχυδρομικά δέματα) 4 κιλών κοκαΐνης μέσα σε κουτιά απορρυπαντικών. Ως συνεργός του συνελήφθη 53χρονος κάτοικος Κερατέας, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα από τον Κορυδαλλό όπου εξέτιε ποινή για διακίνηση 5 κιλών χασίς. Ο 53χρονος παρέλαβε δέμα εντός του οποίου υπήρχαν κρυμμένα τα ναρκωτικά. Η γνωριμία του με τον 32χρονο Μεξικανό έγινε μέσα στη φυλακή. Κατά το παρελθόν διατηρούσε επιχείρηση με προκατασκευασμένα σπίτια, η οποία, ωστόσο, χρεοκόπησε. Πληροφορίες τον είχαν εμπλέξει και σε διακίνηση λαθρομεταναστών. Αναζητείται ένας ακόμα Ελληνας συνεργός τους, κάτοικος Ν. Σμύρνης, ο οποίος ενεργούσε κατ’ εντολή του Μεξικανού.

Η ποσότητα της κοκαΐνης, περίπου 250 γραμμάρια, ήταν σε υγρή μορφή και τοποθετημένη μέσα σε γυάλινη διακοσμητική γυάλα. Πρόκειται για το τρίτο παρόμοιο περιστατικό που καταγράφεται στη χώρα μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή