Σεσημασμένος ο άντρας που δολοφονήθηκε σε καφετέρια του Π. Φαλήρου

Σεσημασμένος ο άντρας που δολοφονήθηκε σε καφετέρια του Π. Φαλήρου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σεσημασμένος για υποθέσεις μαστροπείας είναι ο 37χρονος Γ.Η, ο οποίος δολοφονήθηκε, απόγευμα Τρίτης, σε καφετέρια του Παλαιού Φαλήρου.

Σε πρόσωπα που μετέχουν σε κυκλώματα σωματεμπορίας στρέφεται η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των δραστών. Τον 37χρονο εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα σε καφετέρια με την επωνυμία «on stage» στη συμβολή της λεωφόρου Αμφιθέας με την οδό Αχιλλέως, στο Π. Φάληρο. Οι δράστες έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί στις 4 Νοεμβρίου.

Εισέβαλαν στο εσωτερικό του καταστήματος, πλησίασαν τον 37χρονο και πυροβόλησαν εναντίον του τουλάχιστον επτά φορές. Στη συνέχεια, διέφυγαν με την κλεμμένη μηχανή, η οποία βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένη σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

Σε έρευνα των αστυνομικών βρέθηκε πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων ένα από τα πιστόλια των δραστών, ενώ περισυνελέγη και ένα καλάζνικοφ που εντοπίστηκε πεταμένο κάτω από σταθμευμένο Ι.Χ. Από τη βαλλιστική έρευνα προέκυψε ότι τα όπλα δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο 37χρονος έχει, περισσότερες από μία φορές στο παρελθόν, συλληφθεί και κατηγορηθεί για μαστροπεία, καθώς φέρεται να μετείχε σε κυκλώματα που εξέδιδαν γυναίκες μέσω ροζ αγγελιών.

Ο 37χρονος είχε στην κατοχή του πλαστό δίπλωμα οδήγησης με στοιχεία Γιάννης Μαρινόπουλος. Τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς του διευκρινίστηκαν χθες το πρωί, οπότε φέρεται να αναγνωρίστηκε και από συγγενείς του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT