Η γιάφκα δείχνει τη «Σέχτα»

Η γιάφκα δείχνει τη «Σέχτα»

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στο μέτωπο της εγχώριας τρομοκρατίας. Χθες το απόγευμα, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής με τη συνδρομή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών πραγματοποίησαν έφοδο σε υπόγειο γκαράζ επί της οδού Καισαρείας 22, στην περιοχή της Ν. Σμύρνης, όπου φέρεται να εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός όπλων.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ενώ οι έρευνες σε σπίτια υπόπτων συνεχίζονταν έως αργά χθες το βράδυ και πληροφορίες ανέβαζαν τον αριθμό των προσαχθέντων σε δεκάδες άτομα καθώς πραγματοποιήθηκαν έρευνες και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας έκαναν λόγο για «ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση» αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι έρευνες σχετίζονται με τη δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων «Σέχτα Επαναστατών» και «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Τα όπλα που βρέθηκαν στο υπόγειο γκαράζ εστάλησαν από την πρώτη στιγμή στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια προκειμένου να υποβληθούν σε βαλλιστική εξέταση, σύμφωνα ωστόσο με μια πρώτη εκτίμηση παραπέμπουν στον οπλισμό που επιδείκνυε σε φωτογραφία, στην τελευταία της προκήρυξη, η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».  Πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι, μετά τα γεγονότα του περασμένου Νοεμβρίου και τη σύλληψη των Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμου Τσάκαλου για την υπόθεση των παγιδευμένων δεμάτων, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρίσκονταν σε εξέλιξη διαρκείς έρευνες και παρακολουθήσεις υπόπτων με σκοπό τον εντοπισμό κρησφύγετων των τρομοκρατών.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα πετυχαίνοντας, όπως αποδεικνύουν οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, τον εντοπισμό νέου οπλισμού τρομοκρατών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή