Αργούν τα ντέρμπι στη Σούπερ Λίγκα

Αργούν τα ντέρμπι στη Σούπερ Λίγκα

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ειδικός κλειδάριθμος που πήρε ο Ολυμπιακός είχε σκοπό να σπρώξει προς τα πίσω τα ντέρμπι για να διευκολυνθούν οι ομάδες στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. Ετσι, ήταν αδύνατον να βγει μεγάλο παιχνίδι στις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, και κατά συνέπεια η πρεμιέρα δεν προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Η κλήρωση, πάντως, έγινε με δύο αγνώστους Χ, καθώς εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιοι από τους Ολυμπιακό Β., Καβάλα, Λάρισα, Πανσερραϊκό, Λεβαδειακό και Δόξα Δρ. θα παίξουν στη Σούπερ Λίγκα. Αυτές οι δύο ομάδες «βαπτίστηκαν» Α και Β και στην πρεμιέρα θα παίξουν εκτός έδρας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (27 και 28/8): Πανιώνιος – Εργοτέλης, ΠΑΟΚ – Σκόντα Ξάνθη, Κέρκυρα – Παναθηναϊκός, ΑΕΚ – Ομάδα Β, ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης, Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ – Ατρόμητος, Ολυμπιακός – Ομάδα Α. Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι είναι το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική, ενώ το κλασικό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα γίνει στη 10η. Χθες έγινε και η κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με βατούς αντιπάλους για τις ελληνικές ομάδες πλην του Ολυμπιακού Β., ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν, αν δεν αποκλειστεί από την UEFA λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με τα στημένα. Η κλήρωση (18 και 25/8 τα παιχνίδια): Μακάμπι Τελ. Αβίβ – Παναθηναϊκός, Καρπάτι Λβιβ (Ουκρανία) – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Β. – Παρί Σεν Ζερμέν και Ντιναμό Τιφλίδας – ΑΕΚ. Λόγω κοινής έδρας Παναθηναϊκού και ΑΕΚ θα γίνει αλλαγή στο πρόγραμμα.

– Την επόμενη Πέμπτη η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Αχ. Μπέο, την Καβάλα και τον Μ. Ψωμιάδη που καταδικάστηκαν πρωτοδίκως για τους στημένους αγώνες. Η αναβολή, κατά πληροφορίες, οφείλεται στο ότι η επιτροπή ήθελε περισσότερο χρόνο να μελετήσει τα υπομνήματα που υποβλήθηκαν χθες το μεσημέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή