Εμπορος ηρωίνης είχε κάνει «βαποράκι» τον 10χρονο γιο του

Εμπορος ηρωίνης είχε κάνει «βαποράκι» τον 10χρονο γιο του

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον 10χρονο γιο του χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι» 32χρονος Αλβανός έμπορος ηρωίνης που συνελήφθη, βράδυ Τρίτης, στα Γιάννενα.

Υστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή Ανατολή από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος αλλοδαπός που ζει μόνιμα στην πόλη τροφοδοτούσε συστηματικά με ηρωίνη τοξικομανείς χρησιμοποιώντας το μόλις 10 ετών παιδί του για τη μεταφορά και παράδοση των ναρκωτικών στους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Με την τακτική του αυτή θεωρούσε ότι δεν κινεί τις υποψίες των αστυνομικών αρχών της πόλης. Είναι χαρακτηριστικό ότι έπειτα από έλεγχο στον οποίο υπεβλήθη ο 10χρονος από τους αστυνομικούς των Ιωαννίνων βρέθηκαν στην κατοχή του νάιλον συσκευασία με ηρωίνη (φιξάκι) βάρους 5,6 γραμμαρίων. Στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκαν 95 γραμμάρια ηρωίνης, δύο κινητά τηλέφωνα και 550 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή