Φίλοι του Ζαχόπουλου «καίνε» την Τσέκου

Φίλοι του Ζαχόπουλου «καίνε» την Τσέκου

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη βεβαιότητα ότι η απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστου Ζαχόπουλου οφείλεται σε εκβιασμό της Εύης Τσέκου, κατέθεσε στο δικαστήριο ο επιστήθιος φίλος του, σκηνοθέτης Γιώργος Μυλωνάς. «Ηταν σε πολύ κακή κατάσταση. Ούτε στον εχθρό μου να μη συμβεί αυτό. Τον είχε ενοχλήσει πολύ ότι μπορεί να παιζόταν κάπου αυτό το προσωπικό υλικό, ότι θα διαπομπευόταν σε όλη την Ελλάδα, την οικογένειά του και τους φίλους του… Εγώ ξέρω ότι η Τσέκου ήθελε να τον εκμηδενίσει. Μέρα και νύχτα αυτό το πρόβλημα τον απασχολούσε. Ελεγε ότι θα τιναχτεί η κυβέρνηση στον αέρα…». Αντίστοιχη ήταν η κατάθεση του έτερου φίλου του κ. Ζαχόπουλου Ανδρέα Σιδέρη, ωστόσο κανένας εκ των δύο δεν μπόρεσε να διευκρινίσει, παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις της έδρας, το πώς έφτασε το «ροζ» dvd στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εντονες φημολογίες περί εκβιασμού του κ. Ζαχόπουλου υπήρχαν και στους διαδρόμους του υπ. Πολιτισμού, όπως προέκυψε από καταθέσεις στελεχών και υπαλλήλων. Οπως κατέθεσε η τμηματάρχης Ελένη Κουντούρη, ο Χρ. Ζαχόπουλος τής είχε ομολογήσει ότι δέχεται εκβιασμό και προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Στην έντονη φημολογία αναφέρθηκε και ο διευθυντής του υπουργείου Β. Διονυσόπουλος. «Υπήρχαν φήμες πως η κ. Τσέκου κρατούσε κάποιο χαρτί και τον απειλούσε», είπε χωρίς να διευκρινίσει το αντικείμενο του εκβιασμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή