Αιματηρή συνέχεια σε κρητική βεντέτα

Αιματηρή συνέχεια σε κρητική βεντέτα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός κινδύνου στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύματα στα πόδια νοσηλεύονται τρία αδέλφια, ηλικίας 42, 46 και 37 ετών, οι οποίοι δέχτηκαν τα πυρά 44χρονου συντοπίτη τους, το απόγευμα της Τρίτης, στο Τυμπάκι.

Το περιστατικό αποτελεί συνέχεια στη βεντέτα που έχει ξεσπάσει από τον Ιανουάριο, με αφορμή ερωτικό δεσμό που διατηρούσε ο 18χρονος ανιψιός των τριών θυμάτων με την 14χρονη ανιψιά του δράστη!

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο η μητέρα της 14χρονης είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι η ανήλικη κόρη της είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 18χρονο, ενώ το κορίτσι φέρεται να είχε διαπράξει απόπειρα αυτοκτονίας!

Τις ημέρες που ακολούθησαν, ο 39χρονος πατέρας του κοριτσιού είχε ξυλοκοπήσει και βασανίσει τον 18χρονο σε αποθήκη στο Ηράκλειο. Ο νεαρός είχε τότε καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία. Στο διάστημα που μεσολάβησε τα πνεύματα έμοιαζαν να είχαν ηρεμήσει, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας ο 39χρονος πατέρας της ανήλικης επιτέθηκε και χτύπησε με λοστό τον 18χρονο, ενώ φέρεται να τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά τη μητέρα του, η οποία παρενέβη στο επεισόδιο.

Η συνέχεια στη βεντέτα δόθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν οι τρεις θείοι του 18χρονου συνάντησαν στο Τυμπάκι τον 44χρονο θείο της 14χρονης και αδελφό του 39χρονου πατέρα της. Οι τέσσερις άνδρες διαπληκτίστηκαν και ο 44χρονος τράβηξε πιστόλι πυροβολώντας εναντίον τους και τραυματίζοντάς τους στα πόδια. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε συλληφθεί. Η κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών δεν ενέπνεε ανησυχία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή