Η Σταμάτη πήρε υπερβολική δόση ηρεμιστικών

Η Σταμάτη πήρε υπερβολική δόση ηρεμιστικών

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πήρε ηρεμιστικά χάπια, ειδοποίησε τους δεσμοφύλακές της, ωστόσο όταν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο φέρεται να αρνήθηκε να υποβληθεί σε πλύση στομάχου. Ο λόγος για τη σύζυγο του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, κ. Βίκυ Σταμάτη, η οποία λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής και ενώ βρισκόταν στο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού ειδοποίησε τον δεσμοφύλακά της ότι έχει λάβει υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών -πέντε χάπια- και δεν αισθάνεται καλά.

Η κ. Σταμάτη, η οποία σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε υποτονικές αντιδράσεις, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των κρατουμένων και, αφού εξετάστηκε και απάντησε σε ερωτήσεις των γιατρών ως προς τον τρόπο που έλαβε τα αγχολυτικά χάπια, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Θριάσιο νοσοκομείο. Οι γιατροί που την εξέτασαν απεφάνθηκαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε πλύση στομάχου, όπως και έγινε, παρά τις αντιρρήσεις που φέρεται να προέβαλε. Η κ. Σταμάτη παρέμεινε χθες νοσηλευόμενη στο Θριάσιο νοσοκομείο από όπου αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα, ενδεχομένως και σήμερα, ανάλογα με την πορεία της υγείας της.

Οπως εξηγούσαν στην «Κ» πηγές των φυλακών Κορυδαλλού, η κ. Σταμάτη το τελευταίο διάστημα, μετά και την απόρριψη της τελευταίας αίτησης αποφυλάκισης, προ δύο περίπου μηνών, έχει έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές Σεπτεμβρίου οι συνήγοροι υπεράσπισής της αναμένεται να καταθέσουν ακόμη μία αίτηση ζητώντας της αποφυλάκισή της και τονίζοντας την αναγκαιότητα η κ. Σταμάτη να βρίσκεται κοντά στο ανήλικο παιδί της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή