Μαχαίρια και κάρτες sim στο κελί του Ριζάι

Μαχαίρια και κάρτες sim στο κελί του Ριζάι

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτοσχέδια μαχαίρια και κάρτες (sim) κινητών τηλεφώνων εντόπισαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί στο κελί του Αλβανού βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε στο κελί του διαβόητου κακοποιού στις φυλακές Δομοκού βρέθηκαν τρία αυτοσχέδια μαχαίρια καθώς και 4 κάρτες sim. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού.

Εκτός από το κελί του Αλκέτ Ριζάι, αστυνομικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν έρευνες σε χώρο που κρατείται κατηγορούμενος για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Επίσης ελέγχθηκαν τα κελιά δύο κακοποιών που έχουν καταδικαστεί, ο πρώτος για συμμετοχή στη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στου Ρέντη και ο δεύτερος για συμμετοχή στη σπείρα που οργάνωσε και υλοποίησε την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδια μαχαίρια, 2 κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim και 12 μπουκάλια κρασί. Σημειώνεται ότι το περασμένο Σάββατο 33χρονος αλλοδαπός που κρατούνταν στις φυλακές Δομοκού τραυματίστηκε θανάσιμα σε συμπλοκή με συγκρατούμενούς του.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. έξι υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 27 έως 35 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Στις φυλακές Δομοκού κρατούνται 600 άτομα αντί 420, που είναι η δυναμικότητα της φυλακής. Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε την Κυριακή και στις πτέρυγες 3 και 4 των φυλακών Κορυδαλλού. Χρησιμοποιήθηκαν αυτοσχέδια ρόπαλα και άλλα αντικείμενα με συνέπεια να υπάρξουν 18 τραυματισμοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή