Συγκέντρωση γιατρών και εργαζόμενων έξω από το υπουργείο Υγείας

Συγκέντρωση γιατρών και εργαζόμενων έξω από το υπουργείο Υγείας

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πανυγειονομικό συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο πλαίσιο τετράωρης στάσης εργασίας που είχαν κηρύξει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), με τη συμμετοχή της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ), των γιατρών και εργαζομένων στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και τη στήριξη του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Γιατροί και εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου «που διαλύει» όπως ανέφεραν «την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) και ταυτόχρονα απειλεί με διάλυση τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, αφήνοντας τους πολίτες χωρίς περίθαλψη».

Εκπρόσωποι των ομοσπονδιών, που συμμετείχαν στο σημερινό συλλαλητήριο, θα συναντηθούν την Τετάρτη, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή