Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης στο Βόλο

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης στο Βόλο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές του Βόλου. Συνελήφθησαν δέκα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ αυτών και δυο γυναίκες από τις οποίες η μία είχε ηγετικό ρόλο, ενώ αναζητείται ακόμη ένα αρχηγικό της στέλεχος. Τη δράση της κατηύθυναν τέσσερα ηγετικά στελέχη εκ των οποίων 3 ημεδαποί ROMA, ενώ άλλα 7 άτομα είχαν περιφερειακό ρόλο.Τα μέλη της οργάνωσης διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες προμηθεύονταν από περιοχή της Αττικής

Στο πλαίσιο της επιχείρησης διενεργήθηκαν έρευνες σε έντεκα 11 σπίτια και οχήματα των μελών της οργάνωσης, κατά τις οποίες κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες ηρωίνης, χρηματικά ποσά, δύο καραμπίνες, ένα πιστόλι κρότου – λάμψης και χρυσαφικά προερχόμενα ως τίμημα έναντι αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Η ποσότητα ηρωίνης που διακινήθηκε ανέρχεται στο ένα κιλό, ενώ τα κέρδη της εγκληματικής οργάνωσης από την αγοραπωλησία της υπολογίζονται στα 50.000 ευρώ.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή