ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός: Τραγούδι για τα μέτρα προστασίας – Το νέο σποτ του υπουργείου Παιδείας

koronoios-tragoydi-gia-ta-metra-prostasias-amp-8211-to-neo-spot-toy-ypoyrgeioy-paideias-561075052

Συνεχίζει την καμπάνια ενημέρωσης για τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρουσιάζοντας ένα νέο σποτ στο οποίο τα παιδιά «μεταφράζουν» τα μέτρα αυτά σε τραγούδι.

Στόχος -σύμφωνα με το υπουργείο- είναι η ομαλή έναρξη λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών και την τήρηση όλων των ενδεδειγμένων, από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19, μέτρων προστασίας.

Στο νέο τηλεοπτικό σπoτ, τα παιδιά «τραγουδούν» τα μέτρα προστασίας και εξηγούν πώς η μάσκα, ο σχολαστικός καθαρισμός χεριών, το παγούρι και τα άλλα μέτρα προστασίας θα βοηθήσουν, ώστε και αυτή τη σχολική χρονιά να συνεχίσουμε να #ΜαθαίνουμεΑσφαλείς.

Στην ιστοσελίδα mathainoumeasfaleis.gov.gr περιλαμβάνονται οδηγίες για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μαθητές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι, υπουργικές αποφάσεις, οδηγίες του ΕΟΔΥ αλλά και άλλες ενέργειες και δράσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού.