Ν. Κεραμέως: Μαθαίνουμε ασφαλείς

Ν. Κεραμέως: Μαθαίνουμε ασφαλείς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο είναι οι κορυφαίες προτεραιότητες για τη νέα σχολική χρονιά: να συνεχιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία και να θωρακιστεί η υγεία μαθητών, εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους. Αυτό επισημαίνει στο μήνυμά της για την έναρξη της χρονιάς η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, προσθέτοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να βγούμε νικητές,. 

«Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι. Επιστρέφουμε στα θρανία, τηρώντας τα μέτρα, ακούγοντας τους δασκάλους και τους καθηγητές μας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Μαθαίνουμε ασφαλείς» αναφέρει η Νίκη Κεραμέως.

Ευχόμενη καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους, η υπουργός σημειώνει ότι στόχος είναι «να συνεχιστεί όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται η απαραίτητη για όλους εκπαιδευτική διαδικασία» και «να προστατευτεί η πολύτιμη υγεία των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών μας, των οικογενειών μας».

«Μια νέα χρονιά ξεκινά γεμάτη όρεξη για μάθηση, ελπίδες, προσδοκίες, αλλά και με τις ιδιαιτερότητες μίας νέας κανονικότητας», υπογραμμίζει η κ. Κεραμέως και καταλήγει: «Τους περασμένους μήνες δοκιμαστήκαμε πολύ. Όμως προσαρμοστήκαμε, αλλάξαμε τις συνήθειές μας και βγήκαμε νικητές. Έτσι και τώρα, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή