Χανιά: Βίαιη επίθεση γονέα σε εκπαιδευτικό για τη χρήση μάσκας

Χανιά: Βίαιη επίθεση γονέα σε εκπαιδευτικό για τη χρήση μάσκας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασκηση σωματικής και λεκτικής βίας από γονέα μαθητή σε βάρος εκπαιδευτικού του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το περιστατικό έλαβε χώρα στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος την ώρα της προσέλευσης των μαθητών για την τελετή του αγιασμού και την επίσημη έναρξη του σχολικού έτους.

Στην ανακοίνωση του, ο σύλλογος διδασκόντων αναφέρει χαρακτηριστικά:     

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δεν θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή