«Ιανός»: Ποιες περιοχές παραμένουν χωρίς ρεύμα

«Ιανός»: Ποιες περιοχές παραμένουν χωρίς ρεύμα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο νότιο τμήμα της χερσονήσου Παλλίκης και σε τμήμα της Ερίσου μέχρι τα Κονιδαράτα, στην Κεφαλονιά, όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ σε ανακοίνωσή του για την πρόοδο των εργασιών επανηλεκτροδότησης των περιοχών που επλήγησαν από τον «Ιανό».

Την ίδια ώρα, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις εργασίες στην περιοχή για την επανηλεκτροδότηση μέχρι και τον οικισμό Φισκάρδου.

Στη Ζάκυνθο συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης μεμονωμένων βλαβών στο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, σε ένα αρκετά μεγάλο αριθμό σημείων, διάσπαρτων γεωγραφικά σε όλο το νησί.

Στην Ιθάκη συνεχίζονται οι εργασίες στο βόρειο τμήμα του νησιού όπου παρουσιάζονται τα σοβαρότερα προβλήματα λόγω μεγάλου αριθμού δέντρων που έχει πέσει στο Δίκτυο.

Στην Καρδίτσα, συνεχίζεται το δύσκολο έργο άντλησης των υδάτων και εκκρεμεί η ηλεκτροδότηση 17 υποσταθμών στο κέντρο της πόλης, καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν καταφέρει να ηλεκτροδοτήσουν 97 υποσταθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή