Κορωνοϊός: Τον έβγαλαν σηκωτό από λεωφορείο επειδή δεν φορούσε μάσκα (βίντεο)

Κορωνοϊός: Τον έβγαλαν σηκωτό από λεωφορείο επειδή δεν φορούσε μάσκα (βίντεο)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωποι με πολίτη που αρνείται να φορέσει μάσκα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που διενεργούν ελέγχους στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια σχετικών ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή Συγγρού-Φιξ, άνδρας που βρισκόταν σε λεωφορείο και δεν φορούσε μάσκα αρνήθηκε να κατέβει προκειμένου να του επιβληθεί πρόστιμο με αποτέλεσμα οι άνδρες της αστυνομίας να υποχρεωθούν να τον βγάλουν έξω σηκωτό.

Μέσα στο λεωφορείο υπήρξε ο εξής διάλογος:

  • Επιβάτης: «Πάρτε με σηκωτό. Δεν έρχομαι. Δεν έρχομαι με το ζόρι».
  • Αστυνομικός: «Ελάτε, κύριε».

Ο επιβάτης επέμενε και δεν δεχόταν να κατεβεί κι έτσι οι αστυνομικοί τον κατέβασαν σηκωτό. Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «είναι παραμύθι ο κορωνοϊός» και πως αρνείται να φορέσει μάσκα, καθώς αυτό αντίκειται -όπως υποστηρίζει- στην θρησκεία του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης: Στις πλατείες η μάχη με τον ιό

Διώξεις και αυτόφωρο για τους αρνητές της μάσκας

Την ποινική δίωξη όσων διακηρύσσουν κατά της χρήσης μάσκας με την ενεργοποίηση του αυτοφώρου σε βάρος τους (συλλήψεις) τάσσεται με εγκύκλιό του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας. Η εγκύκλιος του Εισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου έχει ως αποδέκτες τους εισαγγελείς όλης της χώρας, σε μια προσπάθεια να εφαρμοστούν τα μέτρα για τον κορωνοΐό και να περιοριστεί το λεγόμενο «κίνημα κατά της μάσκας». Διαβάστε Αναλυτικά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή