Δήμος Αθηναίων: Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο και κατάστημα παιχνιδιών

Δήμος Αθηναίων: Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο και κατάστημα παιχνιδιών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο κοινωνικό κατάστημά του, Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο και Κατάστημα Παιχνιδιών, ίδρυσε και ξεκίνησε να λειτουργεί ο δήμος Αθηναίων, στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, «δημιουργήθηκε, εξοπλίστηκε και γέμισε με σχολικά και παιχνίδια αποκλειστικά μέσω χορηγιών». Σ’ αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται σχολικά είδη, αλλά και παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας, οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν ακόμη και στην αγορά των βασικών ειδών για την καθημερινότητά τους.

«Είναι οι προσπάθειες που δεν γίνονται έργο με συμβάσεις και μελέτες, αλλά μόνο με ανθρωπιά. Και επιβραβεύονται μόλις σκάσει το πρώτο παιδικό χαμόγελο. Για κάθε παιδί και κάθε οικογένεια που μας θέλει δίπλα της. Έτσι ξεκινήσαμε και έτσι πορευόμαστε. Κανένας μόνος του», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Δήμος Αθηναίων: Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο και κατάστημα παιχνιδιών-1

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα του ΚΥΑΔΑ 210-5246515 και 210-5246516.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή