Κορωνοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένος του γηροκομείου στον Άγιο Παντελεήμονα

Κορωνοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένος του γηροκομείου στον Άγιο Παντελεήμονα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα, καθώς κατέληξε ηλικιωμένος που φιλοξενείτο στο γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα. Πρόκειται για 79χρονο που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Μετά τον εντοπισμό περισσότερων από σαράντα κρουσμάτων στο γηροκομείο, οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνταν στο γηροκομείο μεταφέρθηκαν χθες σε νοσοκομεία της Αττικής, ενώ έχουν τεθεί σε ισχύ περιοριστικά μέτρα έως και τις 9 Οκτωβρίου.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών ΑΘηνών έχει διατάξει κατεπείγουσα έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξε από την πλευρά των υπευθύνων του οίκου ευγηρίας κακουργηματική παραβίαση των μέτρων πρόληψης για τη διάδοση του ιού.

Ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει κοντά σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, με την Αττική στο «κόκκινο». Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 411 κρούσματα και δύο θανάτους, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 393. Εκ των συνολικών κρουσμάτων, τα 272 εντοπίζονται στην Αττική, αριθμός που σηματοδοτεί νέο αρνητικό ρεκόρ για το Λεκανοπέδιο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή