Μεγάλες ουρές για τεστ κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Μεγάλες ουρές για τεστ κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Κρίσιμη ημέρα για τη συμπρωτεύουσα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ουρές πολλών εκατοντάδων μέτρων σχηματίζουν πολίτες στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης ώστε να περάσουν από έλεγχο για κορωνοϊό, ενώ επιβεβαιώθηκε από τον πρωθυπουργό στο υπουργικό συμβούλιο ότι η περιφερειακή ενότητα περνά πλέον στο επίπεδο «4», δηλαδή στον ύψιστο συναγερμό. 

Κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) οργανώνουν τεστ διάγνωσης του κορωνοϊού (rapid test) στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο πλακόστρωτο, με τις ουρές να έχουν σχηματιστεί εκεί από νωρίς το πρωί.

Μεγάλες ουρές για τεστ κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)-1

Τα γρήγορα τεστ θα διενεργούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τον ΕΟΔΥ και αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στη διαμόρφωση της εικόνας των αρχών για τη διασπορά του κορωνοϊού στην πόλη για τη λήψη της απόφασης σχετικά με την παραμονή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο επίπεδο 3 ή τη μετάβασή της στο επίπεδο της καραντίνας.

Μεγάλες ουρές για τεστ κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)-2

Το απόγευμα της Τετάρτης ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την καταγραφή 384 νέων κρουσμάτων στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης από το μεσημέρι της Τρίτης έως τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μεγάλες ουρές για τεστ κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)-3

Στην πόλη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, που πρόκειται να έχει συσκέψεις το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή