Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα που έχασε το παιδί του στο σεισμό της Σάμου

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα που έχασε το παιδί του στο σεισμό της Σάμου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ημέρα μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7 ρίχτερ και η Σάμος πενθεί τον άδικο χαμό των δύο νέων παιδιών, 15 και 17 ετών, που έχασαν τη ζωή τους όταν καταπλακώθηκαν από τείχο που κατέρρευσε.

Τα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 17 και 15 ετών έχασαν τη ζωή τους στο Βαθύ Σάμου, μετά τον σφοδρό σεισμό των 7 Ρίχτερ που έπληξε το Ανατολικό Αιγαίο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά την επιστροφή των παιδιών από το σχολείο τους, όταν τοίχος του πρώτου ορόφου κτιρίου κατέρρευσε, καταπλακώνοντας τους δύο μαθητές σε στενό δρόμο της πόλης.

Ο δημοσιογράφος και πατέρας του παιδιού, Αλέξης Κομνηνός, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον γιο του, Αρη, μαζί με την φίλη του, Κλαίρη, που τόσο πρόωρα και άδικα «έφυγαν» από την ζωή.

«Είναι αδικία που έφυγες τόσο νωρίς, και δεν σου δόθηκε καμία ευκαιρία για να παλέψεις για τη ζωή τους. Ο σεισμός όμως σας βρήκε πισώπλατα…», γράφει ο πατέρας του Άρη στην ανάρτησή του.

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα που έχασε το παιδί του στο σεισμό της Σάμου-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή