«Κορωνοπάρτι» σε ξενοδοχείο εν μέσω lockdown – «Βροχή» τα πρόστιμα

«Κορωνοπάρτι» σε ξενοδοχείο εν μέσω lockdown – «Βροχή» τα πρόστιμα

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα ανάγκασε την κυβέρνηση να επιβάλει καθολικό lockdown για την προστασία του πληθυσμού, ομάδα ατόμων αγνόησε το «απαγορευτικό» που έχει τεθεί και διοργάνωσε πάρτι σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής ένας πολίτης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία εντόπισε στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου 31 άτομα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βεβαίωσαν 30 παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, ενώ συνελήφθη 24χρονη Ελληνίδα (κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου) ως διοργανώτρια του πάρτι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο εν λόγω πάρτι παρευρέθηκαν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Στην νεαρή, που «έσπασε» το lockdown και στο βωμό της «διασκέδασης» έθεσε σε κίνδυνο δεκάδες πολίτες, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή