Σε αυτοαπομόνωση ο Αρχιεπίσκοπος και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου

Σε αυτοαπομόνωση ο Αρχιεπίσκοπος και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε προληπτική αυτοαπομόνωση έχει τεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και τα μέλη τα Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε μέλος της ΔΙΣ.

Μιλώντας στην «Κ» πηγές της Αρχιεπισκοπής Αθηνών τόνισαν πως οι ιεράρχες -συμπεριλαμβανομένου του Αρχιεπισκόπου- έκαναν τα απαραίτητα τεστ και τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Tα rapid και τα μοριακά τεστ ήταν αρνητικά για όλους -πλήν ενός- και θα επαναληφθούν σε πέντε ημέρες για να διασφαλιστεί πως δεν έχει προσβληθεί και κάποιος άλλος ιεράρχης.

Σημειώνεται πως ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί με C-130 στην Αθήνα και στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την ενδεδειγμένη θεραπευτική φροντίδα.

Όπως τονίζεται ο κ.κ. Αναστάσιος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα του ιού.

Την προηγούμενη εβδομάδα θετικός στον κορωνοϊό είχε διαγνωσθεί και ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου Θεόκλητος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή