Α. Έβερτ: Δεν αφορούσε το ΚΚΕ το σχόλιo που προκάλεσε αντιδράσεις

Α. Έβερτ: Δεν αφορούσε το ΚΚΕ το σχόλιo που προκάλεσε αντιδράσεις

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν αφορούσε το ΚΚΕ το επίμαχο σχόλιo που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά όλους όσοι προκαλούν και δεν σέβονται τους νόμους και κατ’ επέκταση τους συνανθρώπους τους» δήλωσε η πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων Αλεξία Έβερτ-Αλβέρτη .

Όπως επισημαίνει, στη δήλωσή της στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, κοιτάζοντας την ανάρτηση από το κινητό, δεν είχε παρατηρήσει πως επρόκειτο για το ΚΚΕ, άλλο κόμμα ή πολίτες – αρνητές της πανδημίας. «Έχω χάσει δύο πολύ κοντινούς μου ανθρώπους από τον κορωνοϊό. Θυμώνω και θα θυμώνω, όπως όλοι που έχουν συνείδηση, με κάθε εγκληματική ανευθυνότητα. Είτε είναι Έλληνες, είτε Γάλλοι, είτε Πορτογάλοι. Είτε ΚΚΕ, είτε ΝΔ, είτε απολιτίκ, είτε ορθόδοξοι, είτε μουσουλμάνοι» τονίζει.

Ολόκληρη η δήλωση της 

«Από χθες το πρωί συνεννοήθηκα να σταλεί δήλωσή μου στα ΜΜΕ αλλά δεν εστάλη, δεν γνωρίζω γιατί. Ανέφερα ότι οι χαρακτηρισμοί μου δεν αφορούσαν το ΚΚΕ. Το σχόλιό μου αφορούσε όλους όσοι προκαλούν και δεν σέβονται τους νόμους και κατ’ επέκταση τους συνανθρώπους τους. Δεν σέβονται τους διασωληνωμένους στην εντατική, δεν σέβονται τους νεκρούς.

Την ανάρτηση της Πέπη Ραγκούση την είδα από το κινητό μου τηλέφωνο, σε μικρή οθόνη και δεν παρατήρησα ούτε έδωσα σημασία στη φωτογραφία, (αεροφωτογραφία από drown). Αν ήταν δηλαδή το ΚΚΕ ή άλλο κόμμα ή πολίτες αρνητές της πανδημίας σε συντεταγμένη. Έχω χάσει δύο πολύ κοντινούς μου ανθρώπους από τον κορωνοϊό.

Θυμώνω και θα θυμώνω, όπως όλοι που έχουν συνείδηση, με κάθε εγκληματική ανευθυνότητα. Είτε είναι Έλληνες, είτε Γάλλοι, είτε Πορτογάλοι. Είτε ΚΚΕ, είτε ΝΔ, είτε απολιτίκ, είτε ορθόδοξοι, είτε μουσουλμάνοι.

Να με συγχωρέσει το ΚΚΕ που το απασχόλησα και πήρε πάνω του ένα θέμα, μία προσωπική μου άποψη που δεν τους αφορούσε. Λυπάμαι για τη φαιά ουσία που ξόδεψαν για πάρτη μου με το ουκ άνευ “lobbying” που έκαναν με σκοπό να με… καθαιρέσουν. Που προφανώς τους έδωσε στιγμιαία χαρά και νόημα στη προχθεσινή τους καθημερινότητα! Από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι σήμερα έχω φίλες και φίλους αριστερών πεποιθήσεων, έχω φίλες και φίλους που ανήκουν σε όλο το εύρος του πολιτικού τόξου, ανθρώπους, όμως, όμορφους, που ξεχωρίζουν για τη λογική, το ήθος, το ανοιχτό μυαλό τους, τη νοημοσύνη και καλοσύνη τους, ανθρώπους που γνωρίζουν πώς να συνυπάρχουν, να σέβονται, να συνυπολογίζουν. Και που δεν θα έβαζαν επ’ ουδενί τη ζωή των συνανθρώπων τους σε κίνδυνο».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτησή της κ. Έβερτ, μετά τον σχολιασμό της για «κατσαρίδες και τρωκτικά» σε ανάρτηση δημοσιογράφου στα κοινωνικά δίκτυα, που αναφερόταν στην κινητοποίηση μελών του ΚΚΕ για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή