Στ. Πέτσας: Καμία νέα διεύρυνση ωραρίου

Στ. Πέτσας: Καμία νέα διεύρυνση ωραρίου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο για τις μετακινήσεις», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στους «εορταστικούς» περιορισμούς του ωραρίου μετακινήσεων.   

«Είπαμε ότι εφόσον ανοίγει το λιανεμπόριο για click away, μεταθέτουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 στις 10 το βράδυ. Άρα, η απαγόρευση από αύριο βράδυ Κυριακής και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θα ισχύει από τις 10  μέχρι τις 5 το πρωί.  Δεν  θα έχουμε επέκταση για μετά τα μεσάνυχτα», σημείωσε ο κ. Πέτσας.

«Από εκεί και πέρα», πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, «έχουμε πει ότι για το ρεβεγιόν θα είναι η οικογένεια μόνη της ή το πολύ-πολύ με ακόμη μία οικογένεια ή 9 άτομα. Η απάντηση στο ερώτημα πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν, είναι με ασφάλεια. Το επόμενο ζήτημα είναι αν θα προβλεφθεί κάποια ειδική διαδικασία, ώστε να μπορεί κάποιος να πάει στο σπίτι συγγενικού ή φιλικού του προσώπου. Αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή