ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: 17 συλλήψεις για παιχνίδι με χαρτιά σε καφενείο

Πάτρα: 17 συλλήψεις για παιχνίδι με χαρτιά σε καφενείο

Στην σύλληψη 15 ατόμων προχώρησε το πρωί η αστυνομία στην Πάτρα, καθώς εντοπίστηκαν να παίζουν χαρτιά μέσα σε καφενείο. Συνελήφθησαν ακόμη ο υπεύθυνος του χώρου και άλλος ένας άνδρας που εργαζόταν στην πόρτα του καταστήματος.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια και για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων, σχετικά με την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο στην Πάτρα όπου συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τα 17 άτομα.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια με τσόχα, 569 μάρκες, 54 κλειστές τράπουλες μέσα σε θήκες, έξι ζάρια, πολλά τραπουλόχαρτα, τετράδιο σημειώσεων χρηματικών ποσών, καθώς και 7.970 ευρώ.

Επιπλέον, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ύψους 5.000 ευρώ στον υπεύθυνο του χώρου και από 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους παίκτες και στον εργαζόμενο στην πόρτα.

Στις αρχές της εβδομάδας, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη 29 ατόμων στο Αίγιο διότι εντοπίστηκαν να παίζουν τυχερά παιχνίδια με ζάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ