ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και σε πολλά σημεία της Αθήνας

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και σε πολλά σημεία της Αθήνας

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί από το πρωί της Τετάρτης στους δρόμους της Αθήνας μολονότι όλα τα μέτρα του lockdown παραμένουν σε πλήρη ισχύ.

Απελπιστική ήταν η κατάσταση το απόγευμα στη λεωφόρο Κηφισού, καθώς υπήρχε μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων από το Νέο Φάληρο μέχρι και το ύψος της Κηφισιάς.

Η συμφόρηση επιδεινώθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε, μετά το ύψος της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ατύχημα υπήρξε ένας τραυματίας.

Κυκλοφοριακό χάος παρατηρείται και στους δρόμους του κέντρου γύρω από το Σύνταγμα.

Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται και στην Κηφισίας.

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και σε πολλά σημεία της Αθήνας-1

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και σε πολλά σημεία της Αθήνας-2

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και σε πολλά σημεία της Αθήνας-3

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και σε πολλά σημεία της Αθήνας-4

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και σε πολλά σημεία της Αθήνας-5

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και σε πολλά σημεία της Αθήνας-1

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προανήγγειλε ακόμα και την επέμβαση της αστυνομίας σε σπίτια τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τονίζοντας πως «αν υπάρξουν καταγγελίες για μεγάλες συγκεντρώσεις η αστυνομία θα παρέμβει».

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτραπεί καμία κινητικότητα σε πλατείες ή αλλά σημεία συγκέντρωσης, ενώ τόνισε ότι από τις 22:00 το βράδυ τόσο τη παραμονή των Χριστουγέννων όσο και ανήμερα αλλά και όλες τις εορταστικές μέρες δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους παρά μόνο τα ασθενοφόρα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δε θα υπάρχει ψυχή στους δρόμους». 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ανήμερα των Χριστουγέννων και μέχρι τις 22:00 το βράδυ θα επιτρέπεται στους πολίτες να γιορτάσουν με τους συγγενείς τους, αλλά αυστηρά μέχρι 9 άτομα. «Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού και αν χαλαρώσουμε θα υπάρξει καταστροφή», σημείωσε.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος, ανέλυσε το σχέδιο της αστυνομίας για τα μέτρα που θα λάβει τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σημειώνοντας πως οι έλεγχοι θα είναι αυξημένοι.