Ευσταθία Καμπισιούλη: «Στο πρόσωπό μου τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος»

Ευσταθία Καμπισιούλη: «Στο πρόσωπό μου τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στο πρόσωπό μου τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος», δήλωσε η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ο Ευαγγελισμός» και ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στη χώρα μας.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή αυτό για εμένα στο πρόσωπό μου τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος και η τιμή αποτελεί αναγνώριση του έργου και της προσφοράς μας. Ελπίζω να ξεκινήσει μια καινούργια σελίδα από σήμερα, αλλά έχουμε πολύ δρόμο, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και να είμαστε πιστοί στοn στόχο μας κι αφού εμβολιαστούμε όλοι να ξανακερδίσουμε πίσω τις ζωές μας», είπε περιγράφοντας τα συναισθήματά της. 

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει όσους την επέλεξαν για να εμβολιαστεί πρώτη. 

Όσο για το πώς ένιωσε αμέσως μετά είπε: «ένιωσα μια χαρά δεν έχω κανέναν φόβο και καμία αμφιβολία, έχω κάνει πολλά εμβόλια στη ζωή μου». 

Ζήτησε ακόμη από τους πολίτες να εμβολιαστούν και να έχουν εμπιστοσύνη στους επιστήμονες. 

Λίγο πριν τον εμβολιασμό της, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η κ. Καμπισιούλη ανέφερε: «Νομίζω ότι πολλοί με ζηλεύουν σήμερα γιατί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου».

Η επιλογή της κ. Καμπισιούλη ως το πρώτο άτομο που θα εμβολιαζόταν αποτελεί μία έντονα συμβολική κίνηση καθώς οι γιατροί και οι νοσηλευτές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης από την αρχή της πανδημίας.

Ο δεύτερος άνθρωπος που εμβολιάστηκε είναι ο κ. Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

 

 

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή