ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικο ευχαριστήριο μήνυμα μαθητών – Τραγουδούν για την αγάπη και την ελπίδα (βίντεο)

Χριστουγεννιάτικο ευχαριστήριο μήνυμα μαθητών – Τραγουδούν για την αγάπη και την ελπίδα (βίντεο)

Μια ομάδα απαρτιζόμενη από 17 παιδιά από σχολεία όλης της Ελλάδας, πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν την ομάδα «CovidBand-Aid» ενώνοντας τις φωνές τους, ο καθένας από το σπίτι του, εν μέσω καραντίνας, και ηχογράφησαν την δικιά τους εκτέλεση του παγκοσμίως γνωστού τραγουδιού «Do They Know It’s Christmas», χρησιμοποιώντας ως μοναδικό εργαλείο ηχογράφησης το κινητό τους.

Η εκτέλεση αυτή, η οποία θα αναρτηθεί στο Youtube, είναι αφιερωμένη, κυρίως σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός», αλλά και σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ελλάδος, το οποίο εργάζεται ακατάπαυστα, καθημερινά, για την ευημερία, την υγεία και την ιατρική περίθαλψη όλου του κόσμου. 

Εκτός από την αφιέρωση του τραγουδιού, στόχος των μαθητών είναι επίσης, να συνεισφέρουν στην κάλυψη κάποιων αναγκών της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός». Αυτό θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη και συνεργασία της ΜΚΟ «Δεσμός». Ο Δεσμός είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος που έχει σαν στόχο να συνδέει εκείνους που μπορούν να προσφέρουν με όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Η συνεισφορά του κοινού θα μπορεί να πραγματοποιηθεί πατώντας το link που θα βρίσκεται στην περιγραφή του βίντεο στο Youtube. Το βίντεο είναι ενεργό από τις 25/12/2020 και ώρα 08:05. 

Όπως αναφέρουν στο μήνυμά τους οι δημιουργοί του βίντεο «διανύουμε μια μοναδική χρονιά με ατέρμονες δυσκολίες, όπου όλοι οι άνθρωποι καλούμαστε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Παρόλα αυτά, είναι φανερό ότι η αγάπη, η ελπίδα και η αλληλεγγύη νικούν τα πάντα».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Θεοφιλόπουλο, τηλ.6987978745 και email: [email protected] ή/και με την Αμαλία Διαμαντοπούλου, email: [email protected]