Νέες αποκαλύψεις κατά την κατάθεση της Σ. Μπεκατώρου

Νέες αποκαλύψεις κατά την κατάθεση της Σ. Μπεκατώρου

Κατέθεσε και για σεξουαλική κακοποίηση άλλης αθλήτριας από τον χώρο της ιστιοπλοίας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νέες αποκαλύψεις προέβη σύμφωνα με πληροφορίες κατά την κατάθεση της στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, κατονομάζοντας και άλλη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος αθλήτριας από τον χώρο της ιστιοπλοϊας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφία Μπεκατώρου εκτός από τη δική της προσωπική καταγγελία για την οποία έχει ήδη μιλήσει δημόσια, κατέθεσε στον εισαγγελέα, όσα γνωρίζει και για άλλη σεξουαλική κακοποίηση, αθλήτριας από τον χώρο της ιστιοπλοίας, για την οποία μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν υπάρχει και θέμα παραγραφής. Δηλαδή είναι περιστατικό μεταγενέστερο το οποίο μπορεί ποινικά να διερευνηθεί, καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει επέλθει παραγραφή. 

Η νέα καταγγελία που έγινε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, δικαιώνει και την πρωτοβουλία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου που άνοιξε την έρευνα, έστω κι αν η όποια ευθύνη είχε παραγραφεί για την περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου, προσδοκώντας να υπάρξουν αποκαλύψεις και καταγγελίες και από άλλα θύματα για τις οποίες η Εισαγγελία θα μπορούσε να κινηθεί.

Διαβάστε επίσης

Τρίωρη κατάθεση Μπεκατώρου στον εισαγγελέα

Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία Μπεκατώρου

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή