Τρεις συλλήψεις για την επίθεση σε ανήλικους στην Αργυρούπολη

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση σε ανήλικους στην Αργυρούπολη

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τριών ατόμων, δύο αλλοδαπών και ενός Έλληνα, που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο ανήλικους στην περιοχή της Αργυρούπολης, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, συνέλαβαν τους δύο αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών και τον 16χρονο Έλληνα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση-συμμορία, ληστείες και απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία.

Επιπλέον, ο 16χρονος αλλοδαπός κατηγορείται και για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων. Συγκατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση τυγχάνουν και τα  υπόλοιπα μέλη της συμμορίας. 

Σημειώνεται πως το απόγευμα του Σαββάτου στην Αργυρούπολη, ομάδα -30- περίπου ατόμων, επιτέθηκε απρόκλητα, αρχικά σε ανήλικο τον οποίο με χρήση σωματικής βίας  τραυμάτισαν και του αφαίρεσαν το  κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε άλλον ανήλικο, τον οποίο με χρήση σωματικής βίας και ένας εξ αυτών με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισαν, ενώ του αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Από ενδελεχή έρευνα και επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στις προαναφερόμενες επιθέσεις, οι τρεις ανήλικοι και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων μελών της συμμορίας συνεχίζεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή