Στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης- Δεν υπάρχει ένταλμα

Στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης- Δεν υπάρχει ένταλμα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κτίριο της ΓΑΔΑ με τη συνοδεία του δικηγόρου του μετέβη το μεσημέρι του Σαββάτου ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, προκειμένου να ενημερωθούν, όπως είπαν, σύμφωνα με αστυνομική πηγή αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, όπως φημολογείται, με βάση τα όσα καταγγέλλονται γι’ αυτόν το τελευταίο διάστημα.

Οι δύο άνδρες ανέβηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας κι αφού ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, αποχώρησαν, δηλώνοντας ότι είναι στην διάθεση των αρχών, αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε στους αστυνομικούς την κάρτα του και τα τηλέφωνά του για την περίπτωση που τον αναζητήσουν.

«Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται», απάντησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, στις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

«Δεν κρύβομαι»

«Το έχω ακούσει», λέει στην «Κ» ο Δημήτρης Λιγνάδης σχετικά με τις φήμες πως θα βγει σήμερα το ένταλμα σύλληψης του. «Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι», σημειώνει. Ελάχιστα πρόσωπα έχουν απασχολήσει την ελληνική πραγματικότητα όσο ο Δημήτρης Λιγνάδης τις τελευταίες εβδομάδες. Σε κάποια μέσα αναφέρεται ονομαστικά, ενώ σε άλλα σκιαγραφείται ως γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης. [Διαβάστε]

«Μας εξαπάτησε»

Για «εξαπάτηση» από τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε λόγο χθες Παρασκευή η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε πως «με βαθιά υποκριτική τέχνη προσπαθούσε να μάς πείσει πως δεν έχει σχέση με όλα αυτά». «Δεν γνωρίζαμε τίποτα ούτε εγώ ούτε η πολιτική ηγεσία. Γιατί όλοι αυτοί που λένε ότι ξέρουν γιατί όταν ανέλαβε δεν κατήγγειλαν κάτι;», διερωτήθηκε. Όπως είπε, «δεν ήρθε εις γνώσιν μου τίποτα. Γιατί η πρώην υπουργός Πολιτισμού που είναι και συνάδελφός του αν ήξερε κάτι δεν μίλησε; Δεν υπήρξε ποτέ προσωπικός μου φίλος, ούτε δικός μου, ούτε του Πρωθυπουργού». [Διαβάστε]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή