Συγκέντρωση ηθοποιών στο υπουργείο Πολιτισμού

Συγκέντρωση ηθοποιών στο υπουργείο Πολιτισμού

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστή είναι η οδός Μπουμπουλίνας, καθώς ηθοποιοί – μέλη του ΣΕΗ και εργαζόμενοι στον οπτικοακουστικό χώρο έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, ζητώντας την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.

«Σήμερα υπάρχει μια αυθόρμητη προσέλευση έξω από το ΥΠΠΟ, ανθρώπων που ζητάμε την αξιοπρέπεια του χώρου μας, ζητάμε, όπως γράφει το τεράστιο πανώ μας “Μενδώνη παραιτήσου”», δήλωσε ο πρόεδρος τη Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, (ΠΟΘΑ) Κώστας Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο ΑΠΕ.

Συγκέντρωση ηθοποιών στο υπουργείο Πολιτισμού-1
Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

«Ζητάμε να υπάρχει υψηλή προστασία νομική και ηθική, για όσους αποφασίζουν να καταγγείλουν φαινόμενα καταχρηστικής συμπεριφοράς, κακοποιητικές πράξεις, όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η κοινωνία είναι έτοιμη να ακούσει» πρόσθεσε, κατηγορώντας την υπουργό Πολιτισμού και τον πρωθυπουργό πως «ολιγώρησαν».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας καταθέτει αυτή την ώρα στον εισαγγελέα για την υπόθεση καταγγελιών «σεξουαλικής βίας» στο θέατρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή