Διακοπή κυκλοφορίας σε περιοχή στο Ηράκλειο λόγω απειλής για βόμβα

Διακοπή κυκλοφορίας σε περιοχή στο Ηράκλειο λόγω απειλής για βόμβα

Άγνωστος απαιτεί 20.000 ευρώ από υποκατάστημα τράπεζας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο λόγω διακοπής της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους ύστερα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε υποκατάστημα τράπεζας.

Άγνωστος άνδρας που είχε αφήσει σημείωμα σε φάκελο έξω από την τράπεζα, τηλεφώνησε στη διευθύντρια του υποκαταστήματος και ζήτησε να του δοθούν 20 χιλιάδες ευρώ, για να μην ενεργοποιήσει βόμβα. Μάλιστα υπέδειξε και το σημείο που είχε αφήσει το κουτί στο οποίο ήθελε να τοποθετηθούν τα χρήματα και βρίσκονταν σε χωράφι πλησίον του υποκαταστήματος.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με πυροτεχνουργό και με το αστυνομικό σκυλί που ανιχνεύει εκρηκτικά. Ύστερα από έρευνα στο υποκατάστημα δεν βρέθηκε κάτι, ενώ στο σημείο που είχε υποδείξει εντοπίστηκε το κουτί που είχε αφήσει για να τοποθετηθούν τα χρήματα.

Όλο το τετράγωνο είναι αποκλεισμένο από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να μην διακινδυνεύσει καμία ζωή.

Ο αποκλεισμός σε ένα τμήμα της Λεωφόρου Ικάρου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, που αναμένεται να διαρκέσει για αρκετή ώρα ακόμη, καθώς στο σημείωμα που άφησε ο άνδρας αναφέρει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός θα ενεργοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Flashnews.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή