ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αλλαγή φρουράς» στην αντιπροσωπεία της Κομισιόν στην Αθήνα

allagi-froyras-stin-antiprosopeia-tis-komision-stin-athina-561278119

Τα καθήκοντα του επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Μοσχόβης, ο οποίος διατηρεί τη θέση του αναπληρωτή.

Ο κ. Μοσχόβης είναι οικονομολόγος, έχει διατελέσει στέλεχος του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών, έχει εργαστεί για το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (Institute of International Finance – IIF).

Πριν μεταβεί στην ελληνική αντιπροσωπεία, εργαζόταν στα ευρωπαϊκά προγράμματα κρατικής στήριξης και είχε ενεργή εμπλοκή στο κυπριακό πρόγραμμα στήριξης και στην παροχή τεχνικής βοήθειας για τις διαθρωτικές αλλαγές που έγιναν μετά το 2013.

Σημειώνεται ότι στη θέση του επικεφαλής από την 1η Φεβρουαρίου του 2018 βρισκόταν ο κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, που διαθέτει μακρά επαγγελματική εμπειρία στην Κομισιόν, την οποία υπηρετεί από το 1987.

Στην παρακάτω ανάρτηση της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα, επισυνάπτεται το πρώτο επεισόδιο του podcast «EuPods», με τίτλο «Γιώργος Μαρκοπουλιώτης: 35 χρόνια στην Ε.Ε, σε 30’», στο οποίο ο κ. Μαρκοπουλιώτης αφηγείται «γνωστές και άγνωστες» ευρωπαϊκές ιστορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ