Έξι επαγγελματίες μιλούν στο «MR» για το online «φάρμακο»: Οφέλη και παρενέργειες

Έξι επαγγελματίες μιλούν στο «MR» για το online «φάρμακο»: Οφέλη και παρενέργειες

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν σχολεία, καταστήματα, γυμναστήρια και οι ζωές μας στον έξω κόσμο έκλεισαν, άνοιξαν οι ψηφιακές πόρτες.

Δεν ήταν μόνο εκείνοι που μεταφέρθηκαν απλά από τον υπολογιστή του γραφείου στον υπολογιστή του σπιτιού. Επαγγελματίες των οποίων η εργασία απαιτεί παραδοσιακά φυσική παρουσία και διάδραση κλήθηκαν να επιλέξουν: να μείνουν ανενεργοί ή να μεταφέρουν τη δραστηριότητά τους online.

Για όσους ήταν ήδη εξοικειωμένοι με τα social media, τις πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης και τον φακό η μετάβαση ήταν πιο εύκολη, αν και όχι χωρίς εμπόδια και ανατροπές.

Υπήρχαν και εκείνοι, όμως, που έπρεπε να ξανακάτσουν στα «θρανία», εκείνοι που πήραν την απόφαση και το ρίσκο να επενδύσουν στην εξέλιξή τους όταν η πανδημία είχε «παγώσει» τα πάντα γύρω τους, να εφοδιαστούν με «αντισώματα» για την επόμενη κρίση.

Το ψηφιακό «φάρμακο» δεν μπορεί να χορηγηθεί σε όλους. Αποδείχθηκε όμως για πολλούς αποτελεσματικό στην εποχή της Covid19, έστω και εάν δεν υποκαθιστά την δια ζώσης εργασία.

Έξι επαγγελματίες εξηγούν στο «Money Review» πόσο τους βοήθησε, ποιες ήταν οι «παρενέργειες» και πόσο σκοπεύουν να χαμηλώσουν τη «δόση» μετά την πανδημία. 

Διαβάστε περισσότερα στο MoneyReview

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή