Υπόθεση Λιγνάδη: Αίτημα κατάσχεσης ψηφιακών δεδομένων υπέβαλε συνήγορος μηνυτή

Υπόθεση Λιγνάδη: Αίτημα κατάσχεσης ψηφιακών δεδομένων υπέβαλε συνήγορος μηνυτή

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κατάλογο μαρτύρων, αλλά και αίτημα κατάσχεσης ψηφιακών δεδομένων του Δημήτρη Λιγνάδη, προσήλθε στο γραφείο της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας ο Γιάννης Βλάχος, συνήγορος του 25χρονου του οποίου η μήνυση πυροδότησε τις εξελίξεις σε βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Ο δικηγόρος προσκόμισε στη δικαστική λειτουργό κατάλογο μαρτύρων οι οποίοι, όπως είπε, έχουν να εισφέρουν στην έρευνα κρίσιμα στοιχεία και συγκεκριμένα περιστατικά.

Παράλληλα, ο κ. Βλάχος υπέβαλε στην ανακρίτρια αίτημα, προκειμένου να κατασχεθούν με στόχο να ελεγχθούν τα ψηφιακά δεδομένα του κατηγορούμενου.

Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με καταγγέλλοντα ζητεί η πλευρά Λιγνάδη

Στο μεταξύ, σειρά αιτημάτων, με κύριο την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του εντολέα του με τον καταγγέλλοντα βιασμό του το 2015 σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, κατέθεσε στην ανακρίτρια της υπόθεσης ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κ. Κούγια, ο συνήγορος του κατηγορουμένου κατέθεσε επίσης αίτημα αυτοψίας στον χώρο του ξενοδοχείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή