Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στο Παίδων «Αγία Σοφία»

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διενέργεια έρευνας με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Η εισαγγελέας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με σκοπό τη διερεύνηση της υπόθεσης, ώστε να εξακριβωθεί αν ισχύουν τα καταγγελλόμενα για τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων κατά της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκων και να εντοπιστούν οι υπαίτιοι.

Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, την καταγγελία έκανε εργαζόμενος στο νοσηλευτικό ίδρυμα, σε βάρος συναδέλφου του τραυματιοφορέα. Για την υπόθεση, που φαίνεται να αφορά δύο περιπτώσεις ανηλίκων, διενεργείται Διοικητική Έρευνα ενώ ο καταγγελλόμενος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο τραυματιοφορέας προέβη σε ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις κατά ανηλίκων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή