Απόρριψη του αιτήματος Κουφοντίνα εισηγείται η εισαγγελέας

Απόρριψη του αιτήματος Κουφοντίνα εισηγείται η εισαγγελέας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απορριπτική είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση της εισαγγελέως του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας στο αίτημα των συνηγόρων του Δ. Κουφοντίνα για αναβολή ή διακοπή της έκτισης της ποινής του.

Οπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, η εισαγγελέας Λαμίας, κατά την αγόρευσή της, ανέφερε ότι ο κρατούμενος αυτοβούλως υπέβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη δοκιμασία, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τις επιπλοκές στην υγεία του και ως εκ τούτου πρότεινε η αίτησή του να μη γίνει δεκτή ως μη βάσιμη.

Χθες, η συνήγορος του Κουφοντίνα Ιωάννα Κούρτοβικ και ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θέμης Σοφός, που προσετέθη στους συνηγόρους του, κατέθεσαν αίτημα στον εισαγγελέα Λαμίας με βάση τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, με το οποίο ζητούν την αναβολή έκτισης της ποινής του Δημήτρη Κουφοντίνα, βασιζόμενοι στην κατάσταση της υγείας του και προκειμένου να μην υποστεί ανήκεστο βλάβη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή