Καταδίωξη κλεμμένου Ι.Χ. με τραυματίες στο κέντρο της Αθήνας

Καταδίωξη κλεμμένου Ι.Χ. με τραυματίες στο κέντρο της Αθήνας

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραλίγο τραγωδία χθες το μεσημέρι στην οδό Λιοσίων, όταν ο οδηγός κλεμμένου οχήματος έπεσε πάνω σε δύο μοτοσικλετιστές τραυματίζοντάς τους ευτυχώς ελαφρά. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη 1 μ.μ., με τον οδηγό του κλεμμένου Ι.Χ. να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Πρόκειται για Ελληνα υπήκοο, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση.

Οι πρώτες βοήθειες χρειάστηκε να παρασχεθούν και στην επιβάτη ενός λεωφορείου, ο οδηγός του οποίου έκανε απότομο ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση με το καταδιωκόμενο όχημα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, χθες, 8 λεπτά μετά τη 1 μ.μ., ιδιώτης ενημέρωσε το «100» ότι μέσω συστήματος GPS εντόπισε στην οδό Λιοσίων να κινείται το αυτοκίνητό του, μια μαύρη BMW, η οποία είχε κλαπεί από την οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Ανω Λιόσια. Στο σημείο, με εντολή του Κέντρου Αμεσης Δράσης, μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του οχήματος, ωστόσο, είδε τους αστυνομικούς και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη. Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα ο οδηγός του οχήματος να χάσει τον έλεγχο και να συγκρουστεί με δύο μοτοσικλέτες τραυματίζοντας τους αναβάτες τους, έναν άνδρα και μια γυναίκα, ευτυχώς ελαφρά. Στο σημείο του ατυχήματος –από το ύψος της οδού Σιώκου μέχρι την οδό Αγίου Μελετίου– η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη για αρκετή ώρα, καθώς χύθηκαν λάδια στο οδόστρωμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή