Μακρυνίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα» δήλωσε ο δράστης του διπλού φονικού

Μακρυνίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα» δήλωσε ο δράστης του διπλού φονικού

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον του εισαγγελέα στον Βόλο, υπό την προστασία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, οδηγήθηκε ο 32χρονος, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και μητέρα του 4χρονου παιδιού τους και τον 30χρονο κουνιάδο του, στη Μακρυνίτσα Μαγνησίας.

Ο 32χρονος επιτέθηκε αρχικά με μαχαίρι στην πεθερά του, η οποία γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Εν συνεχεία επιτέθηκε στη συνέχεια στη σύζυγό του και στον αδελφό της, στους οποίους κατάφερε θανάσιμους τραυματισμούς.

Έπειτα από κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στο χωριό του, τον Άγιο Βλάσιο. 

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» ήταν τα λόγια που μετέφερε στον δικηγόρο του.

Σημειώνεται ότι σήμερα επρόκειτο να εκδικασθεί η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας του 32χρονου σε ψυχιατρική δομή, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η σύζυγός του. Επίσης πριν από λίγες ημέρες, η σύζυγος του και η οικογένειά της είχαν απευθυνθεί σε εισαγγελικό λειτουργό για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά του δράστη, διότι κατ’ επανάληψη είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με τη βίαιη συμπεριφορά του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή